Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd.

 • CHINA Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • CHINA Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • CHINA Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • CHINA Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • CHINA Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • CHINA Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken SUNCAR
Aantal werknemers >>100
Jaarlijkse omzet 3Million-5Million
Opgericht Jaar 2008
Export pct 90% - 100%

Inleiding

 • De Verbindingenco. van Guangzhousuncar, Ltd is een buitenlandse handelsbedrijf dat zich in de verbindingen van bouwmachines specialiseert. Suncar heeft een volledig beheerscentrum, de professionele product raadplegende diensten, een innovatieve onderzoek en een ontwikkeling van productproductie, een efficiënte logistiek en een distributie en andere organisatorische structuren. Momenteel, in binnen- en buitenland omvatten de bedrijfszaken vele gebieden.

 

 • De Suncarverbindingen gingen de industrie van de de olieverbinding van bouwmachines in 2008 in en heeft bijna 12 jaar van de technologieervaring van de olieverbinding. De Suncarverbindingen heeft altijd zijn voordelen van de kerntechnologie, geavanceerde productie en verwerking mogelijkheden, wetenschappelijk beheersysteem en volledig naverkoopsysteem gehandhaafd. Het wordt gezien als één van de veelbelovendste bedrijven in zaken van de de olieverbinding van China de toekomstige mechanische.

 

 • De Suncarverbindingen heeft een rijkdom aan ervaring in productie en verwerking en een goed productiemilieu. Het product wordt gebruikt voor graafwerktuigen, bulldozers en wielladers van KOMATSU, KAT, JCB, Hitachi, Sumitomo, Kobelco, Volvo, KATO, Daewoo, COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING, John Deere en andere merken.

 

 • Het bedrijf van Suncarverbindingen verstrekt het materiaal van bouwmachines zoals laders en de kruippakjegraafwerktuigen verstrekken hoogstaande, krachtige, met lange levensuur verbindingen en voertuigdelen, dat het probleem van onderhoud en vervanging van de delen van bouwmachines voor klanten oplost. Zich baseert op zijn goede reputatie in de machinesindustrie, zal SUNCAR altijd zijn originele bedoeling, actief en een uniek merk ontwikkelen creëren dat tot het bedrijf behoort, handhaven en klanten voorzien van de producten van uitstekende kwaliteit bij lagere kosten, betere kwaliteit en de goede dienst.

CHINA Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

De Ontwikkelingsgeschiedenis van de Verbindingenco. van Guangzhou Suncar, Ltd.

 

 • Aanvang: In 2008, werd een opslag van Globale Techniekmachines gevestigd, die hoofdzakelijk bezig geweest met in het groot en de kleinhandel van bouwmachines verwante verbindingen zoals de uitrustingen van de graafwerktuigverbinding, de uitrustingen van de ladersverbinding, de uitrustingen van de bulldozerverbinding, en de uitrustingen van de brekerverbinding zijn. Zijn economische sector bedekt meer dan 30 steden van China.

 

 • Transformatie: In 2013, Globaal Co. van Techniekmachines, werd Ltd gevestigd, en een verbindingsfabriek werd geopend om diverse types van de verbindingen van techniekmachines hoofdzakelijk te veroorzaken, leggend groter en sterker stevige fundamenten voor het bedrijf om te worden. Tegelijkertijd, werden de bedrijfszaken omgezet volgend jaar, en het verkoopwerkingsgebied breidde zich van slechts binnenlandse markt uit tot markten overzee. Sedertdien heeft het bedrijf een handelsmaatschappij opgericht-De Verbindingenco. van Guangzhousuncar, Ltd.

 

 • Start: Na 2020, zal het merk van het bedrijf volledig bevorderd worden, en de centra van de beheersdienst zullen in markten overzee worden gevestigd om de wereld met een verenigde merkafbeelding onder ogen te zien.
 •   

CHINA Guangzhou Suncar Seals Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0 

Dienst

De dienstconcept van Suncar: vraag-georiënteerd, klant-centric

 • Professioneel ontwerpteam, innovatieve R&D-organisatie, betrouwbare verkoopafdeling, de goede naverkoopdienst
 • Alle onderzoeken betreffende aankoop, vervoer en naverkoop zullen binnen 24 uren worden behandeld.
 • Het proces van de productaankoop:

1. Contacteer ons via website online overleg, e-mail, WhatsApp, WeChat, enz.

2. Bespreek de de prijs, levertijd, de betalingstermijnen, de verzendwijze, de verpakkende en andere vereisten u ons aan u wilt verstrekken.

3. Geef een handelsfactuur voor uw bevestiging uit.

4. Een verscheidenheid van betalingswijzen zijn beschikbaar voor u om te kiezen.

5. Werk de relevante dynamica tijdig van de ordegoederen voor bij u.

6. Bevestig of de goederen door de klant worden ontvangen die in goede staat zijn.

7. Het professionele team van de naverkoopdienst zal op elk ogenblik de verwante problemen van de goederen voor u behandelen.

Ons Team

 • Onder de organisatorische structuur van het bedrijf, zijn er de afdeling van de verbindingsproductie R&D, verkoopafdeling (binnenlandse handelsafdeling, buitenlandse handelsafdeling), opslaande afdeling, beheersafdeling, en de afdeling van de naverkoopdienst.

 

-- Achtervolg high-tech, hoogstaand, goedkoop productier&d team

-- Professioneel, blijvend, perfect, energiek en innovatief internationaal verkoopteam.

-- De uitstekende logistiekdiensten om geschikte levering van goederen aan alle delen van de wereld per overzees, lucht, weg en spoor te verzekeren.

-- Een volledig verrichtingsbeheersysteem voor productstabiliteit het testen.

-- Een goed team van naverkoopdeskundigen die ervoor te zorgen dat de producten door klanten worden gekocht in goede staat zijn

 

 • De waarden van Suncar: Eerst kwaliteit-georiënteerd, klant, dienend de wereld met integriteit en innovatie en geëngageerd aan het maken van producten dieop de consumenten vertrouwen.
Laat een bericht achter