Evenementen

Ongeveer de Toepassing van de Verzegelende Ring van PTFE

August 24, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer de Toepassing van de Verzegelende Ring van PTFE

 

De Verzegelende Ring van PTFE:

Als belangrijk stuk van mechanisch materiaal het verzegelen, wordt de verzegelende ring wijd gebruikt in hydraulisch of pneumatisch transmissiesysteem. Voor wat speciaal roterend mechanismemateriaal, kan één enkele structuur van de verzegelende ring niet aan de vereisten van gebruik voldoen. De mensen combineerden de kenmerken van rubber en plastiek om een rubber samengestelde structuur te ontwerpen. Onder hen, is de samengestelde structuur van PTFE het wijdst gebruikt.

 

Polytetrafluoroethylene (PTFE), algemeen als „Plastic Koning wordt“, is een hoogte - moleculair die polymeer door polymerisatie van tetrafluoroethylene als eenheid wordt gemaakt bekend die. De witte wasachtige, doorzichtige, uitstekende hitte en de koude weerstand, kunnen in gebruik Op lange termijn bij 180~260C worden gebruikt. Dit materiaal heeft de kenmerken van weerstand tegen zuur, alkali, en diverse organische oplosmiddelen, en het is bijna onoplosbaar in alle oplosmiddelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ongeveer de Toepassing van de Verzegelende Ring van PTFE  0

 

PTFP niet alleen heeft de hoge veerkracht en de lage permanente misvorming van rubber, maar ook heeft de lage wrijvingcoëfficiënt van kunststof, en heeft geen adhesie aan metaal, dat de omwentelingsweerstand van het verzegelende systeem vermindert en het het verzegelen effect en de levensduur van de verzegelende ring verbetert.

 

In het daadwerkelijke het werk proces, zorgt de verzegelende ring van PTEP ervoor dat de roterende torsie klein is, is de wrijvinghitte laag, en de schuring is klein; PTFE wordt geplakt op de rubber verzegelende ring, en de hoge veerkracht van het rubber wordt gebruikt die de het verzegelen spanning te verminderen door de plastic misvorming van PTPE wordt veroorzaakt. Compensatie om stabiel flexibiliteit en het verzegelen effect van het luchtdicht afgesloten mechanisme tijdens het werk op lange termijn te verzekeren.