Evenementen

Toepassing van Stofverbinding

September 29, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van Stofverbinding

 

  • De stofverbindingen worden over het algemeen gebruikt samen met rubberverbindingen. In sommige systemen van de mechanisch materiaal hydraulische zuiger, zijn zij geïnstalleerd op de mechanische verbinding om extern stof en vuil te verhinderen het materiaal, vooral grote graafwerktuigen en bulldozers in te gaan die in ruwe milieu's werken. , Wordt het grote aantal van A stofdichte verbindingen vereist op het hydraulische systeem van het vierwielige gebied worden geïnstalleerd om het binnendringen van sediment te verhinderen en de machines te beschermen.

 

  • Bijvoorbeeld, wordt een oliefilm aangehangen de oppervlakte van de zuigerstang van een cilinder, en er zijn altijd stof of zanddeeltjes in de plaats waar de cilinder wordt gebruikt. Deze bestrooien en schuren deeltjes zijn gelijk aan de oliefilm op de oppervlakte van de zuigerstang. De krassen op de lip van de hogere lippenzegelring of de krassen op de oppervlakte van de zuigerstang zullen middelgrote lekkage veroorzaken. Daarom is het noodzakelijk om een stofverbinding op buiten de zuigerstangzegelring, dichtbij de eindoppervlakte van de cilinder te installeren.

 

  • Momenteel, de algemeen gebruikte stofring voor de zuigerstang van hydraulische cilinder: Een ring van het typestof, de ring van het Bstof (het stofring van het metaalkader), de ring van het Cstof (de dubbele ring van het lippenstof) en TZF-het type combineerden stofring (Combinatie van de ring van het lippenstof);
  • Zij worden gewoonlijk gemaakt van rubbermaterialen met goede elasticiteit, en de verzegelende lip van de olieverbinding wordt bijgestaan door externe krachten zoals de lentes. Het verzegelende mechanisme is hetzelfde als dat van de lippenverbinding. Zij zijn geïnstalleerd in de het verzegelen groef, wegens ontwerpvereisten en productiefouten. De resulterende interferentie dwingt de stofring om te misvormen, ertoe aanzettend de stof verzegelende lip om zich altijd aan de het verzegelen oppervlakte te houden, en het produceren van aangewezen aanvankelijke contactspanning op de het verzegelen oppervlakte om externe onzuiverheden binnen te dringen in het hydraulische transmissiesysteem te verhinderen.