Kennis van mechanische eigenschappen van O-ring met behoudende ring

July 9, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Kennis van mechanische eigenschappen van O-ring met behoudende ring
  • Om ervoor te zorgen dat de O-ring goede het verzegelen prestaties tijdens beweging heeft, moeten de maximumcontactspanning tussen de O-ring en de binnenmuur van de doos altijd groter zijn dan de middelgrote druk, omdat de maximumcontactspanning op de het verzegelen capaciteit van de O-ring wijst.

 

  • Het compressietarief zal direct het het verzegelen effect van de O-ringsverbinding beïnvloeden. Als het compressietarief te klein is, zodat de contactoppervlakten niet genoeg contactspanning kunnen dragen, is het het verzegelen effect niet goed onder het drukeffect van de vloeibare kant, en van een flens voorziend of van een flens voorziend is gemakkelijk voor te komen. Kapsnede; als het compressietarief te groot is, zal de contactspanning tussen de O-ring en de het koppelen oppervlakte stijgen, en het, zal en misvorming rubber die gemakkelijk voorkomen breken verdraaien, en het zal ook de overdracht ongelegen maken.

 

  • Het resultaat van de test is dat wanneer een kleine middelgrote druk wordt toegepast, de aanwezigheid of het ontbreken van de behoudende ring niet de het verzegelen prestaties van de O-ringsverbinding beïnvloeden. Wanneer een grote middelgrote druk wordt toegepast, wordt de O-ring zonder behoudende ring gedrukt in het hiaat tussen de doos en de zuiger toe te schrijven aan bovenmatige misvorming, en het fenomeen van hiaatbeet komt voor, terwijl de O-ring met behoudende ring, de spanning dichtbij de wortel van de groef groot is, maar er geen hiaatbeet is;

 

  • In de dynamische verbinding, heeft de compressieverhouding een grote invloed op de maximumcontactspanning van de contactoppervlakte tussen de O-ring en de binnenmuur van de doos, en de maximumcontactspanning en de compressieverhouding verandering ongeveer in direct aandeel. Het compressietarief zou niet moeten te groot of te klein zijn, en zou binnen de waaier van 8% aan 17% moeten worden gecontroleerd;

 

  • In de dynamische verbinding, kunnen de maximumcontactspanning van de O-ring na de aanpassing van de behoudende ringsverhogingen met de verhoging van de middelgrote druk, en het het verzegelen effect nog onder de middelgrote druk van MPa worden bereikt 35.