Evenementen

Waarom is Aftappen van zo Belangrijk een Hydraulische Cilinder?

June 17, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Waarom is Aftappen van zo Belangrijk een Hydraulische Cilinder?

De hydraulische cilinders zijn een essentieel onderdeel vele machines en mechanismen, maar als u niet het weet hoe te om hen te handhaven behoorlijk, kunnen zij u meer dan wat probleem veroorzaken. De aftappende lucht van hydraulische cilinders is essentieel om vloeibare leveringssystemen te houden werkend behoorlijk en veilig. Vele klanten in reparatiewerkplaatsen verzoeken om de hydraulische reparatiediensten omdat zij hun cilinders niet hebben afgetapt.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is Aftappen van zo Belangrijk een Hydraulische Cilinder?  0

De hydraulische systemen worden niet ontworpen om lucht onder druk te zetten, maar met onder druk gezette vloeistoffen te werken. De lucht die de hydraulische vloeistof of de cilinder ingaan kan de manier beduidend veranderen de cilinder werkt. In dit nieuwsartikel, zullen wij de grondbeginselen van het aftappen van lucht van een hydraulisch systeem om te verzekeren bekijken het behoorlijk werkt. Wij zullen bekijken waarom lucht aftappen noodzakelijk is.

 

Waarom is aftappen van zo belangrijk een hydraulische cilinder?

 

Het is noodzakelijk om van een hydraulisch systeem lucht af te laten omdat de lucht drukdalingen, lawaai, langzame reactie en sponzige of trage cilinderverrichting kan veroorzaken. De lucht in het hydraulische systeem wordt opgesloten kan ook tot cavitatie leiden die.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is Aftappen van zo Belangrijk een Hydraulische Cilinder?  1

De cavitatie komt wanneer snelle veranderingen in druk in het hydraulische vloeibare resultaat in de vorming van kleine damp-gevulde holten voor waar de druk het laagst is. Wanneer de compressie in een hydraulische cilinder voorkomt, imploderen de luchtbellen, leidend tot corrosie van het metaal.

 

Dit beschadigt de componenten binnen de cilinder, zoals de metaalverbindingen, verder vervuilend de hydraulische vloeistof met metaaldeeltjes, verder beschadigend de cilindercomponenten en uiteindelijk leidend tot cilindermislukking.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is Aftappen van zo Belangrijk een Hydraulische Cilinder?  2

In het algemeen, is de normale hoeveelheid opgeloste lucht in hydraulische vloeistof 10%, die van meegevoerde lucht verschillend is. Teveel meegevoerde lucht kan tot het schuimen of het borrelen in het reservoir en door het systeem leiden.

 

Daarom zou u die hydraulisch systeemmachines gebruiken het onmiddellijk moeten aftappen.